De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 5 g piper negru măcinat
- 1 lingură sos de soia
- 1 lingură ketchup
- 1 ou
- 1 lingură amidon de cartofi
- 1 pachet supă de găină
- 200 g carne de pui fiartă
- 50 g tăiţei laţi
- 50 g ciuperci uscate
- 1 linguriță sare
Mod De Preparare
► Se toarnă apă fierbinte peste ciuperci. Se pun tăieţeii în apă rece pentru 20 de minute, apoi se scot, se scurg şi se taie bucăţi mai mici. În oala cu ciupercile, se pun tăieţeii şi carnea (tăiată bucăţi), apoi cubul de supă de găină.
► Se amestecă amidonul cu puţină apă şi se adaugă în supă, împreună cu oul. Se asezonează cu sare şi piper şi se mai fierbe puţin. Se ia oala de pe foc, se adaugă ketchup, sosul de soia, oţetul şi ceapa tocată.