De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 500 g ciuperci
- 3-4 morcovi
- 2 cepe
- 1 țelină
- pătrunjel
- ulei
- 200 g fusilli
- sare
- piper
Mod De Preparare
1. Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi ulei. După ce au fiert, se scot şi se lasă la scurs în sită.
2. Se curăţă ciupercile, se spală şi se taie. Se spală şi se curăţă legumele. Morcovii se taie rondele, ceapa, mărunt, iar ţelina se dă pe răzătoare, apoi se călesc în puţin ulei. Se adaugă apa treptat şi ciupercile. Oala se lasă la foc mic, acoperită cu un capac.
3. Se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se adaugă pastele şi verdeaţa, apoi se ia de pe foc.