De Bogdan Galca,
Timpi de preparare
- Gata in: min
Ingrediente
- 1 lingură unt
- 1 lingură zahăr
- 1 gălbenuș
- 1 linguriță esență de vanilie
- 1 linguriță praf de copt
- 2 linguri cacao
- 1/2 cană făină
- 1/2 cană chipsuri de ciocolată
- fulgi de cocos
- 1/4 cană migdale, zdrobite
- 1/3 cană zmeură
- 3-4 căpșuni, tăiate în două
- 1-2 linguri lapte condensat
Mod De Preparare
Tarta cu ciocolată, căpșune și zmeură este unul dintre cele mai apreciate deserturi și îți va încânta, cu siguranță, întreaga familie.
Cum se prepară tarta cu ciocolată, căpșuni și zmeură
Amestecă într-un castron untul, zahărul și gălbenușul.
Completează cu esența de vanilie, praful de copt, cacaoa pudră și făina. Amestecă cu mâna până obții un aluat.
Întinde-l cu făcălețul și așază-l într-o tavă pentru copt cu margine detalabilă.
Lasă la cuptor 30 minute la 180ºC.
Presară cu chipsuri de ciocolată, apoi mai lasă la cuptor încă 5 minute la 180ºC.
Lasă la răcit, apoi ornează cu fulgi de cocos, migdale, zmeură și căpșuni. Adaugă deasupra și un pic de lapte condensat.
Sursă video și rețetă: sodelicious.ro