De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 1 legatura pătrunjel
- gelatina pentru un kg produs
- 4 ardei kapia
- 2 dovlecei
- 1 kg brânza de vaci fara grasimi
Mod De Preparare
Sănătos, dietetic şi gustos! Prepară şi tu această reţetă de terină fără grăsimi!
1. Se pun ardeii pe tabla la copt, iar dovleceii se fierb taiaţi rondele sau lamele fine.
2. Se prepara gelatina conform indicaţiilor de pe pachet si apoi se amesteca bine cu brânza de vaci. Se mixeaza doua-trei secunde pentru a obţine o crema fina.
3. Se pregateste o forma de cozonac care se tapeteaza cu folie alimentara care se lasa sa cada mult peste margini. Pe fundul formei se pun fâsii de ardei copţi si curaţaţi.
4. Se pun alternativ rondele de dovlecei fierţi, patrunjel tocat, crema de brânza si ardei copţi pâna la epuizarea ingredientelor. Se înveleste cu folia lasata peste margini si se da la rece de pe o zi pe alta.