De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 500 g antricot de vita
- 3 ardei grasi
- 3 morcovi
- 250 g fasole pastai din conserva
- patrunjel
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod De Preparare
Ideală pentru o cină rapidă, tigaia de vită cu legume crocante este delicioasă. Încearcă şi tu reţeta!
1. Morcovii se taie bastonase subţiri, iar ardeii în fâsii subţiri.
2. Carnea se taie, de asemenea, în fâsii fine si, împreuna cu ardeii si morcovii, se pune la prajit în tigaia cu ulei.
3. Se lasa cât sa-si schimbe carnea culoarea uniform si chiar sa se prajeasca puţin, iar legumele sa fie translucide. Se toarna 100 ml apa si se lasa pe foc 20 de minute, cu capac.
4. Se scoate capacul, se pune fasolea trecuta prin apa si bine scursa si se lasa pe foc înca 10 minute sa scada orice eventual sos. Se potriveste gustul de sare si piper si se aduce la masa cu patrunjel deasupra.