De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 200 g ciocolata neagra cu 70% cacao
- 125 g unt
- 125 g zahar pudra
- 2 galbenusuri
- 2 linguri cacao amara
- coaja unei portocale
- 1 lingura migdale marunite
- 2 linguri lichior
- cacao pentru servire
Mod De Preparare
Învaţă să faci un desert delicios în numai 10 minute! Iată reţeta pentru trufe de ciocolată!
1. Se rupe ciocolata bucaţi si se pune la topit, la bain-marie.
2. Dupa ce s-a topit, se adauga untul, coaja de portocala rasa si migdalele usor marunţite.
3. Se trage vasul de pe foc, se adauga lichiorul, zaharul pudra, cacaua si galbenusurile.
4. Se amesteca si se da vasul la rece pentru 6 ore. Apoi, se formeaza mici bile care se asaza pe un platou si se presara cu cacao.
Alte rețete