Sitemap
- Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor
- Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită
- Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare
- Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji
- Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos
- Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea
- Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt
- Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari
- Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării
- Nu ţine în frigider citricile sau roşiile
- Când fierbi ouă, adaugă sare în apă, astfel coaja nu va crăpa
- Dacă ai pus prea multă sare în supă
- Prăjiturile din aluat...
- Foloseşte în loc de lapte, apă minerală atunci când prepari clătitele
- Albuşul se spumează mai bine
- Adaugă o linguriţă de bicarbonat peste carne
- Adaugă sare peste peşte cu 10-15 minute înainte de a-l praji
- Înainte de a prăji cartofii
- Dacă vrei că supa sau ciorba de pasăre să fie mai gustoasă