De Ana Munteanu,
Ingrediente
- 500 g carne tocată amestec
- 50 g parmezan
- 2 ouă
- 100 ml lapte
- 100 g pesmet
- 1 ceapă mică tocată mărunt
- 1 lingură sos Worcestershire
- 2 lingurițe pudră de usturoi
- 2 lingurițe oregano
- sare și piper după gust
- cimbru, rozmarin, pătrunjel uscat și busuioc după gust
Mod De Preparare
Chifteluțe poți face în câte și mai câte feluri. Dar dacă le faci pe astea, îți garantez că vor deveni instant preferatele tale, datorită combinației simple dar de succes de condimente folosite. Fă niște delicioase chifteluțe italienești, în 2 pași simpli, scăldate în sos marinara delicios, după rețeta asta ușoară.
Într-un castron mare, combină carnea tocată cu restul ingredientelor.
Formează chifteluțele rotunde și dă-le la prăjit în tigaie (dacă dorești să eviți prăjeala, pune-le într-o tavă la cuptorul preîncălzit, timp de 25 de minute).
Când sunt gata, combină-le cu sos marinara făcut după rețeta simplă de aici, călește-le 2 minute și servește-le cu paste sau orez.
Alte rețete delicioase de chifteluțe:
Onion bhaji – chifteluțe indiene cu ceapă
Frikadeller – chifteluțe daneze
Foto: shutterstock