Gulaş cu carne de porc şi legume

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 800 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 4-5 linguri ulei
  • 300 g cartofi
  • 1 ţelină
  • 2-3 morcovi
  • 4 linguri suc de roşii
  • 150 ml vin
  • 3-4 roşii
  • 2 ardei graşi
  • 1 lingurita boia de ardei
  • oregano
  • sare

Mod De Preparare

Gulaș cu carne de porc și legume este un preparat gustos și extrem de ușor de pregătit. Este un fel principal de mâncare pe care îl poți găti în cantități mai mari, în aer liber la ceaun, dar și în porții mici. Mai jos îți spunem rețeta pas cu pas de gulaș cu carne de porc și legume!

Cum faci gulaș cu carne de porc și legume:

1. Carnea se spală şi se taie bucăţi de 4-5 cm. Se prăjeşte în ulei încins, apoi se adaugă ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se condimentează cu sare, piper, boia de ardei şi oregano, se stinge cu vin îndoit cu apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit pentru 50-60 minute.

2. Între timp, continuăm prepararea gulașului cu carne de porc și curățăm cartofii, morcovii şi ţelina, îi spalăm și îi tăiem în cubuleţe. Se pune totul peste carne şi se lasă să fiarbă 20-25 minute. Se adaugă apoi sucul de roşii, ardeiul gras tăiat fideluţă şi roşiile curăţate de coajă şi date pe răzătoare. Se mai lasă pe foc 10-15 minute şi se potriveşte la gust cu sare şi piper.

Acum rețeta de gulaș cu carne de porc și legume este gata pentru servit. Se ornează cu pătrunjel verde şi se serveşte imediat. Poftă bună!

Încearcă și gulas de vita

Alte rețete cu carne de porc:

Muschiulet de porc la tava

Oua umplute de pate de porc