De Ana Munteanu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 2 baghete tăiate pe jumătate
- 1 ardei roșu
- 1 ardei verde
- 1 cățel de usturoi
- 100 g cremă de brânză
- 70 g parmezan
- 50 g cașcaval afumat
- 1 lingură de smântână
- 1 lingură de maioneză
Mod De Preparare
Fie că le vei face pe post de aperitiv sau de masă principală, o să te îndrăgostești de acest mini-baghete umplute! Rapide, extrem de ușor de făcut, crocante la exterior și pline de brânză topită la interior, cu savoarea binecunoscută a ardeiului dominând și îmbunătățind gustul fiecărei înghițituri.
Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.
- Toacă ardeii cubulețe și călește-i 4-5 minute în tigaie cu cățelul de usturoi zdrobit.
- Rade brânzeturile într-un bol, adaugă smântâna, maioneza și crema de brânză. Amestecă, apoi, și cu ardeiul călit.
- Taie un căpăcel fiecărei baghete, scobește miezul cu o lingură afară și adaugă umplutura mai devreme făcută.
- Dă la cuptor timp de 10-15 minute, la foc mediu spre mare.
Serviți fierbinte, cu niște extra smântână, opțional.
Alte rețete de aperitive delicioase:
Croissante cu mozzarella si usturoi
Alte rețete