De Ana Munteanu,
Ingrediente
- 350 g cartofi
- 1 ou
- 1 tulpină de țelină tocată
- 3 linguri iaurt
- 3 linguri maioneză
- 1 linguriță și jumătate de muștar
- 1 ceapă roșie mică tocată cubulețe
- sare, piper și boia după gust
Mod De Preparare
Sănătoasă, rapidă, cremoasă, aromată și gata cu totul în numai 20 de minute. Perfectă pentru un prânz sățios sau pentru o cină în familie într-o zi în care nu ai inspirație și prea multe ingrediente în gospodărie.
- Pune oul la fiert și după câteva minute adaugă și cartofii (tăiați în cubulețe de dimensiuni egale, ca să se fiarbă în același timp)
- Într timp, ocupă-te de sos. Combină într-un bol maioneza cu iaurtul și muștarul. Adaugă țelina și ceapa tocate și amestecă bine.
- Când s-au fiert cartofii, adaugă-i imediat fierbinți peste sos ca să absoarbă aromele din el. Toacă oul cubulețe, adaugă-l și pe el și amestecă bine.
Se servește atât caldă cât și rece. Delicios și rapid.
Alte rețete rapide și delicioase de salate:
Salată de crudităţi cu cartofi copţi
Foto: shutterstock