Paste Ratatouille

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 300 g paste
  • 1 dovlecel mediu
  • 1/2 vânătă
  • 1 ardei roșu
  • 400 g roșii
  • 1/2 ceapă
  • 3 căței de usturoi pisați
  • 480 ml apă fiartă
  • 1 linguriță busuioc
  • sare și piper după gust
  • 1linguriță oțet balsamic

Mod De Preparare

O rețetă extrem de simplă. O masă sănătoasă, sățioasă, vegană/vegetariană/de post, bogată în fibre și proteine și gata în mai puțin de 30 de minute, în 3 pași simpli. Să facem niște paste Ratatouille bune de te lingi pe degete!

  1. Spală și taie legumele. Într-o tigaie mare încinge niște ulei de măsline și pune legumele (fără roșii) la călit, câteva minute, până se rumenesc ușor și încep să își îmbine aromele.
  2. Adaugă și roșiile tocate, apa clocotindă, oțeul și spaghetele. Amestecă și adu la fierbere, apoi lasă-le să se facă la foc mediu timp de 10 minute, până când pastele se fierb și sosul începe să se îngroașe.
  3. Adaugă busuiocul, sare și piper după gust. Amestecă și servește fierbinte.

Alte rețete delicioase de paste:

Paste cu sos de parmezan si usturoi

Tortellini cu spanac și ricotta în sos alb

Furnici în copac

Fettuccine Alfredo – Paste cu unt și parmezan

Foto: shutterstock