De Ana Munteanu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 300 g paste
- 1 dovlecel mediu
- 1/2 vânătă
- 1 ardei roșu
- 400 g roșii
- 1/2 ceapă
- 3 căței de usturoi pisați
- 480 ml apă fiartă
- 1 linguriță busuioc
- sare și piper după gust
- 1linguriță oțet balsamic
Mod De Preparare
O rețetă extrem de simplă. O masă sănătoasă, sățioasă, vegană/vegetariană/de post, bogată în fibre și proteine și gata în mai puțin de 30 de minute, în 3 pași simpli. Să facem niște paste Ratatouille bune de te lingi pe degete!
- Spală și taie legumele. Într-o tigaie mare încinge niște ulei de măsline și pune legumele (fără roșii) la călit, câteva minute, până se rumenesc ușor și încep să își îmbine aromele.
- Adaugă și roșiile tocate, apa clocotindă, oțeul și spaghetele. Amestecă și adu la fierbere, apoi lasă-le să se facă la foc mediu timp de 10 minute, până când pastele se fierb și sosul începe să se îngroașe.
- Adaugă busuiocul, sare și piper după gust. Amestecă și servește fierbinte.
Alte rețete delicioase de paste:
Paste cu sos de parmezan si usturoi
Tortellini cu spanac și ricotta în sos alb
Fettuccine Alfredo – Paste cu unt și parmezan
Foto: shutterstock