De Ana Munteanu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 4 bucăți piept de pui
- 400 ml smântână de gătit
- 250 g gorgonzola
- 200 g parmezan
- 3 căței de usturoi pisați
- sare și piper după gust
Mod De Preparare
O rețetă rapidă și extrem de gustoasă, una dintre cele mai bune cui pui care există, pe care după ce o faci o dată, vei deveni dependent de ea. Și asta datorită gustului deosebit al gorgonzolei. Nu zic mai mult, fă-o și vei vedea!
- Taie puiul după bunul plac (cubulețe, fășii etc.) și călește-l până devine rumen. Adaugă usturoiul, amestecă și călește 1 minut. Adaugă smântâna, amestecă ușor și lasă la foc mic 4-5 minute.
- Rade gorgonzola și parmezanul și adaugă-le peste puiul din tigaie.
- Asezonează cu sare și piper și mai lasă pe foc 1-2 minute.
Poți servi alături de o porție fierbinte de Champ.
Alte rețete delicioase cu pui:
Piept de pui mediteranean la grătar
Foto: shutterstock