Preț promoțional la electrocasnice de Black Friday, pe eMAG

De

Reducerile de Black Friday continuă. Dacă ai o bucătărie prea tristă din punct de vedere al culorilor, ce ai să îi dai viață cu… accente de roșu? Și prin accente de roșu ne referim exclusiv la accesoriile de bucătărie.

 

Am găsit pe eMAG un storcator de fructe absolut superb și incredibil de ieftin. Perfect pentru o bucătărie modern, compact, extrem de ușor de curățat datorită designului cu suprafețe netede și rotunjite. Profită de reducerile de acum și achiziționează-l la preț promotional!

 

Espressor-ul manual Breville Prima Latte se potrivește minunat cu storcătorul de mai sus, având exact aceleași nuanțe superbe de negru și roșu închis.

Breville PrimaLATTE oferă o cafea gustoasă și aromată, fie ca folosiți capsule sau cafea măcinată. Oferta specială expiră curând, grăbește-te! Bonus: 5 ani garanție.

Acest robot de bucătărie Bosch are bolul de inox cu capacitate de 2 l, sistem de mixare 3D, spirală pentru frământat, 2 teluri, 3 discuri pentru feliere, mărunțire și răzuire.

 

Cu atâtea funcții într-un singur aparat vei scăpa de cele mai dificile etape pe care le implică gătitul.

Cel mai ieftin mixer vertical pe care l-am găsit cu ocazia Black Friday, acesta este! Nu este el roșu închis asemenea celorlaltor electrocasnice de bucătărie alese, dar când o asemenea calitate întâlnește un preț așa avantajos, trecem peste!

 

Ne consolăm, într-un final, cu atât de lăudata tigaie Tefal Character – da, are nuanța roșu închis –  care are atât de folositorul indicator de temperatură Thermo-Spot, înveliș exterior și interior antiaderent. Și care, cu siguranță, va face casă bună cu restul produselor mai sus menționate.

 

Foto articol: 123rf.com