Brânză á la grec

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 30 min
  • Gata in: 30 min

Ingrediente

  • 2 legaturi rozmarin şi cimbru
  • 4 ardei iuţi roşii
  • 3 frunze de dafin
  • 500 g brânză (de preferat de capră)
  • 8 boabe de piper alb
  • 500 ml ulei de măsline

Preparare

1. Se spală bine frunzele de dafin, legăturile de rozmarin şi cimbru şi ardeii iuţi.

2. Se taie brânza în 8 bucăţi.

3. Se aşază într-un borcan brânza, rozmarinul, cimbrul, frunzele de dafin, ardeii iuţi şi boabele de piper şi se toarnă peste ele uleiul de măsline.

4. Se închide ermetic borcanul şi se pune într-un loc întunecos, răcoros, pentru aproximativ o săptămână. Se serveşte ca aperitiv.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu