Cartofi cu roşii la cuptor

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 15 min
  • Timp de gatire: 20 min
  • Gata in: 35 min

Ingrediente

  • sare şi piper după gust

Preparare

O reţetă atât de simplă şi atât de răspândită în rândul gospodinelor care nu au mereu timp să pregătească ceva gustos celor dragi. Uite cum poţi prepara cartofi cu roşii la cuptor!

  1. Cartofii se spală foarte bine şi se pun la fiert în coajă. Se lasă numai 20 de minute şi apoi se curăţă şi se feliază. Dă brânza (de care vrei tu: telemea de vacă, de oaie, capră etc.) pe răzătoare. Bate ouăle cu un pic de apă.
  2. Adaugă peste brânza rasă, smântâna, laptele. Bate bine. Adaugă și usturoiul pisat. Asezonează cu sare și piper după gust. Preîncălzește cuptorul.
  3. Într-un vas de cuptor, aşază, pe rând, straturi-straturi de felii de cartofi şi sos alb. La final, decorează cu feliile de roșii. Dă la cuptor pentru 20 de minute.

CARTOFI CU ROŞII LA CUPTOR

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu