Cartofi umpluţi cu cremă de brânză

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 30 min
  • Gata in: 30 min

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
Pentru umplutură
  • 100 g brânză de vaci
  • 100 g telemea de vacă
  • 100 g cremă de brânză
  • 100 g smântână
  • 100 g şuncă de Praga
  • 1 ceapă mare roşie
  • 1 salată verde
  • 100 g măsline

Mod De Preparare

1. Se spală cartofii, se şterg bine şi se bagă în cuptorul cald pentru a se coace. Din când în când, se răsucesc de pe o parte pe alta.
2. Separat, se pregăteşte crema de brânză. Se pun într-un bol cantităţile de brânză şi smântână şi se amestecă cu blenderul sau cu mixerul până se obţine o cremă omogenă.
3. Se curăţă ceapa roşie, se taie solzişori, o parte se pune în crema de brânză iar cealaltă rămâne pentru ornat. Şunca de Praga se taie cubuleţe şi se adaugă în compoziţia de brânză.
4. După ce s-au copt cartofii, se lasă să se răcească, se crestează cu un cuţit, se scoate o parte din miez şi se umplu cu crema de brânză. Se servesc pe pat de salată verde şi se ornează cu măsline şi felii de ceapă roşie.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu