inapoi la unica.ro
Chec aperitiv cu cârnaţi

Chec aperitiv cu cârnaţi

  • Timp de preparare: 60 min
  • Timpul de gatire: 45 min
  • Gata in: 1 ore, 45 min

Ingrediente

  • miezul de la 2 pâini negre
  • 1 kg carne tocată
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • 2 lingurite măghiran uscat
  • 3 ouă
  • 6 cârnați
  • 80 g unt
  • 8 felii bacon

Preparare

1. Miezul de pâine înmuiat în puţină apă, apoi stors, se amestecă cu carnea, ceapa cubuleţe, sarea, piperul, măghiranul,
pătrunjelul tocat şi ouăle.
2. Se tapetează cu hârtie de copt o formă de chec. Se toarnă ⅓ din compoziţie. Apoi se aşază 3 cârnaţi, pe lung, întregi. Se acoperă cu amestec de carne şi se repetă.
3. Se pun deasupra feliile de bacon şi se bagă în cuptorul încălzit în prealabil, cca 45 de minute.

Incearca si...

Citeste o multime de alte articole interesante in newsletterul Unica.ro. Aboneaza-te acum!

rss

Trucurile voastre culinare

  • Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor

    Trimis de: Madalina
  • Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte

    Trimis de: Erika
  • Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai  gustoasă şi mai crocantă

    Trimis de: Andreea
  • Nu ţine în frigider citricile sau roşiile, dacă vrei ca gustul lor să rămână acelaşi

    Trimis de: Florina Boceanu
  • Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

    Trimis de: Larisa
19 trucuri
  • Ce îţi place să mănânci la desert?

    vezi rezultatele
    Loading ... Loading ...

Urmareste-ne pe Facebook