Chifteluţe din piept de pui şi legume

Chifteluţe din piept de pui şi legume

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 300-400 g piept de pui dezosat
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • câteva fire de fasole verde
  • 1 ţelină mică
  • 1 legatura pătrunjel verde
  • 2 ouă
  • 1 lingura pesmet
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

1. Cartofii se spală şi se fierb în apă cu sare. Separat, se fierb şi celelalte legume: morcovul, ţelina şi fasolea verde.

2. Se toacă pieptul de pui şi legumele fierte, apoi se amestecă cu ouăle bătute, pătrunjelul verde tocat şi se condimentează cu sare şi piper.

3. Se formează chifteluţele, se dau prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins. Se lasă la scurs pe o hârtie absorbantă. Se servesc cu garnitură de legume şi salate de sezon.

Evaluează