Conopidă picantă coaptă

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 20-30 min
  • Gata in: 30 min

Ingrediente

  • 1 conopidă medie
  • 3 linguri ulei vegetal sau de măsline
  • 1 lingurita boia picantă
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita usturoi pudră
  • sare după gust
  • piper negru după gust

Mod De Preparare

Conopidă picantă coaptă  – este o rețetă atât de simplă și atât de gustoasă, încât tu și familia ta vă veți îndrăgosti de ea. Gustarea ideală în zilele de post!

Încingeți cuptorul la temperatură ridicată, cu grătarul stabilit pe centru. Conopida se desface în buchețele mici, se spală cu apă rece și se pune la scurs. Într-un bol mic amestecați uleiul cu toate condimentele enumerate mai sus.

Rezultatul îl turnați peste buchețelele de conopidă puse într-un bol mai mare. Asigurați-vă că îl distribuiți egal peste tot.

Tapetați o tavă cu unt și puneți deasupra o hârtie pergament. Aliniați buchețelele de conopidă pe un singur rând pe tavă. Dați la cuptor pentru 20-30 minute. La jumătatea timpului, întoarceți conopida pe partea cealaltă pentru a se coace egal. Când conopida devine aurie și crocantă la margini, o scoateți din cuptor.

E gata de servit, poftă bună!

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu