Mușchi de vițel la cuptor, pentru gastrită

Mușchi de vițel la cuptor, pentru gastrită

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • sare si piper
  • ulei
  • 1 crenguta rozmarin proaspat
  • 4 catei usturoi
  • 1 cutie mica ciuperci
  • 1,5 kg muschi de vitel

Mod De Preparare

Suferi de gastrită? Ei bine, iată o rețetă ușoară, care nu îți va face probleme la stomac. Cum poți prepara sănătos mușchiul de vițel la cuptor:

1. În mușchiul de vițel se fac mici incizii în care se pun felioare de usturoi.
2. Carnea se aşază în tavă, se pun ciupercile trecute printr-un jet de apă rece şi se toarnă un fir de ulei.
3. Se adaugă 150 ml apă în tavă, se pune rozmarinul şi se lasă la cuptor câte aproximativ 30 de minute pentru fiecare 500 de grame.
4. După terminatrea coacerii, se lasă carnea 10 minute afară din cuptor înainte de a fi tăiată. Se presară cu sare şi piper abia la scoaterea din cuptor.

Evaluează