Pacheţele chinezeşti

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 30 min
  • Timp de gatire: 15 min
  • Gata in: 45 min

Ingrediente

  • ulei pentru prăjit
  • un praf de curry
  • 3 foi de plăcintă
  • 200 g carne tocată
  • 2 bucăţi de praz
  • 500 g ceapă
  • 500 g morcovi
  • sare şi piper

Preparare

De ce să comanzi de la chinezesc când ai putea, foarte bine şi uşor, să-ţi faci acasă propriile pacheţele chinezeşti, după bunul tăul plac? Vezi mai jos cât de uşor se prepară:

1. Morcovii se curăţă şi se trec pe răzătoarea cu ochiuri mici, ceapa se taie mărunt şi prazul rondele. Se pun toate într-o tigaie cu o lingură de ulei şi se călesc împreună cu carnea. După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi este făcută, se potriveşte de sare, piper şi curry. Se lasă deoparte să se răcească.

2. Pe o foaie de aluminiu se aşază foaia de plăcintă tăiată şi se pune pe fiecare bucăţică câte o linguriţă de amestec de carne cu legume. Se rulează sau se pliază în triunghiuri.

3. În baie de ulei încins se prăjesc pacheţelele pe ambele părţi câte 2-3 minute.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu