Pâine cu brânză și ceapă

Pâine cu brânză și ceapă

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2 lingurite seminte de mac (opțional)
  • 1 legatura ceapă verde tocată fin
  • 1/2 cana unt topit
  • 1 pâine
  • 200-400 g brânză semi-tare

Mod De Preparare

O pâine cu brânză și ceapă este cina cea mai gustoasă și mai rapidă pe care o poți face. Rețeta durează 30 de minute și e foarte ieftină.

1. Se taie pâinea pe lung și pe lat, fără a merge cu cuțitul până jos.

2. Pe tăieturi se introduc feliile de brânză tăiată fin.

3. Se topește untul la bain-marie, apoi se adaugă peste el ceapa verde tocată fin și semințele de mac.

4. Se pune pâinea pe o tavă, pe folie de aluminiu și se toarnă peste ea amestecul de unt. Se acoperă cu folia de aluminiu fără a o strange prea tare și se lasă la cuptor timp de aproximativ 15 minute.

5. Apoi pâinea cu brânză și ceapă se scoate din folie și se mai lasă la cuptor în jur de 10 minute sau până când se topește brânza.

Evaluează