Peşte pe pat de ardei

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 15 min
  • Timp de gatire: 10 min
  • Gata in: 25 min

Ingrediente

  • 1 kg macrou sau hering
  • 4 ardei graşi
  • 1 lingura ulei
  • 4 căţei de usturoi
  • câteva fire de pătrunjel
  • sare

Preparare

Bucataria chinezeasca nu este atat de complicată pe cât ne imaginăm. Pentru început, îţi recomand peştele pe pat de ardei: este delicios!

1. Pestele se porţioneaza si se presara cu sare. Ardeii se curaţa de seminţe si filamentele albe si se taie bastonase cât se poate de subţiri.

2. Într-o tigaie tip wok se pune uleiul si se calesc 10 minute ardeii.

3. Apoi, într-un vas de cuptor, se pun ardeii si caţeii de usturoi în camasa, se asaza bucaţile de peste si se da vasul la cuptor pentru 15 minute.

4. Se serveste pestele cu patrunjel deasupra.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu