Roşii umplute cu cremă de brânză

Roşii umplute cu cremă de brânză

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 roşii mari
  • 1 cutie cremă de brânză mascarpone
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2 cubuleţe brânză feta
  • 1 legatura mărar
  • 50 g susan seminţe
  • 1 salată
  • 1 castravete
  • 2 ouă fierte tari

Mod De Preparare

1. Se spală roşiile, se şterg şi se golesc de sâmburi. Se lasă la scurs pe un şervet absorbant.

2. Într-un castron se pune cremă de brânză, ceapă tocată mărunt, mărarul tocat, seminţele de susan şi brânza feta şi se amestecă cu mixerul până se fac ca o cremă.

3. Se umplu roşiile cu cremă de brânză. Se aşază pe un platou ornat cu salată verde, castraveţi tăiaţi rondele şi ouă fierte tăiate jumătăţi. Se servesc imediat.

Evaluează
1star1star1star1stargray 4 / 5 - 1 vot