Supă de ceapă

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 35 min
  • Gata in: 45 min

Ingrediente

  • 1 lingura faina
  • 1,200 litri supa de pasare
  • 50 g untura de pasare
  • 150 g cascaval ras
  • 8 felii paine
  • 6 cepe mari
  • sare si piper

Preparare

Adu bucătăria franțuzească la tine acasă! Supa de ceapă, un fel de mâncare sofisticat, dar ușor de preparat:

1. Se taie ceapa peştişori şi se pune la călit în untură, în oala de fiert.
2. Se lasă să se înmoaie, fără să se ardă şi apoi se adaugă făina, sarea şi piperul. Se amestecă pe foc 2-3 minute.
3. Se toarnă supa şi se lasă la fiert la foc potrivit timp de 35 de minute.
4. Se serveşte supa cu câte două felii de pâine prăjită şi caşcaval presărat.

ELLE.ro
Unica.ro
AVANTAJE.RO – GASTRO
Sfatul medicului
Libertatea.ro
Glamour.ro
Lasa un comentariu