De Ana Munteanu,
Dacă de Crăciun desertul de bază e cozonacul nostru cel de toate zilele, de Revelion piesa centrală este, de obicei, un tort. Anul acesta îți sugerăm să lași rețeta aceea de tort pe care o faci de câțiva ani încoace (pentru că știi că îți iese negreșit și că are succes în rândul invitaților) și să încerci una din cele 5 variante inedite și extrem, extrem de gustoase de torturi de mai jos. Nu sunt deloc complicate, sunt extrem de gustoase și iubite în toată lumea și, cel mai important lucru, se fac atât de ușor încât și celui mai nepriceput om îi vor ieși exact ca la cofetărie.
Tort german
Cel mai rapid tort festiv pe care îl poți face, cu o glazură bună de te lingi pe degete! Și cel mai gustos, datorită combinației unice de ingrediente pe care le are: blat însiropat și pufos de cacao, cremă fină caramelizată plină de alune, nuci ușor prăjite și fulgi crocanți de cocos… Uite ce ușor se prepară tortul german, dacă respecți pașii indicați.
Tort Napoleon
Un tort cu o savoare aparte, cu un aspect delicat și un gust pe măsură. Prepararea lui îți va lua un pic mai mult decât la celelalte torturi, dar merită efortul, va fi preferatul tuturor. Află cum se face vestitul tort Napoleon, după o rețetă extrem de explicită.
Tort alb
Un tort de o eleganță deosebită, în culoarea predominantă a anotimpului în care ne aflăm, este alegerea perfectă pentru masa ta festivă de Revelion. În 5 pași simpli ai un tort fin și extrem de gustos, cu care să îți îndulcești începutul de an: tortul alb.
Tort Cleo'
Combinația ideală între dulce și acrișor, crocant și cremos. Extrem de aspectuos, colorat și sănătos, tortul „Cleo” se face extrem de simplu și destul de rapid. Cei mici îl vor adora!
Tort-ecler cu banane
Dacă vrei un tort extrem de gustos, care se face în numai 15 minute și fără coacere, acesta este! Dulce, cremos, crocant, parfumat și, cel mai important lucru, pe gustul întregii familii, așa se face tortul-ecler cu banane.
Anul acesta, de Revelion, taie de pe listă tortul pe care îl faci, de obicei, cu această ocazie și îndrăznește să încerci o rețetă pe care nu ai mai făcut-o până acum. Oricare din cele 5 de mai sus îți vor lăsa musafirii muți de plăcere și uimire, și dornici de mai mult.