1. Se curăţă ceapa, se taie în solzişori şi se căleşte în unt. Se sparg ouăle şi se separă albuşul de gălbenuş. Se amestecă gălbenuşurile cu berea şi cu ceapa călită şi se presară cu sare şi piper.
2. Albuşurile se bat spumă, după care se amestecă uşor cu ceapa verde şi verdeaţa tocată mărunt. Se toarnă peste gălbenuşuri şi se amestecă cu grijă cele două compoziţii. Se toarnă, toată odată, într-o tigaie încinsă cu puţin ulei şi se prăjeşte.
3. Odată prăjită, se taie în triunghiuri. Se pun bucăţile de brânză de capră pe o bucată de omletă şi se acoperă cu o altă bucată de omletă. Se lasă pe o farfurie pentru ca brânza să se înmoaie puţin.
4. Se presară omleta cu verdeaţă şi se serveşte cu roşii.