Îţi plac prăjiturile cu cocos? Trebuie să o încerci şi pe aceasta! Vezi reţeta pentru rotiţele cu nucă de cocos!
1. Albuşurile se separa de galbenuşuri. Cele 6 albuşuri se bat spuma, se adauga zaharul treptat şi se bate din nou pâna se obţine o bezea tare. În albuşurile batute se adauga cele 6 galbenuşuri, uleiul, praful de copt, zaharul vanilat, apa şi faina. Aluatul obţinut se toarna într-o tava tapetata cu hârtie de copt şi se da la cuptor.
2. Pentru crema, budinca de vanilie se fierbe cu laptele şi zaharul, iar când s-a racit se adauga untul frecat spuma.
3. Blatul se lasa la racit, se decupeaza rondele care se taie la mijloc şi se umplu cu crema de vanilie. Apoi, de jur împrejur se tavalesc prin nuca de cocos, iar deasupra de orneaza cu glazura, dupa preferinţe.