Retete de Craciun
Salate
Paste si pizza
Carte de bucate
Aperitive
Bauturi si cocktailuri
Carne si fripturi
Sosuri
Peste
Deserturi
Tocanita
Conserve
Garnituri
Retete cu legume
Trucuri culinare
Ciorbe si supe
Bucataria italiana
Retete de post
Retete speciale
Retete de sarbatoare
Mucenici
Retete de Paste
Retete de Revelion
Retete romanesti
Retete traditionale
Retete din Ardeal
Retete din Bucovina
Retete din Dobrogea
Retete din Moldova
Retete din Banat
Retete din Oltenia
Retete din Muntenia
Bucatarie internationala
Bucataria spaniola
Bucataria greceasca
Bucataria chinezeasca
Bucataria japoneza
Bucataria mediteraneana
Bucataria orientala
Bucataria frantuzeasca
Bucataria indiana
Bucataria mexicana
Bucataria turceasca
Retetele Tale
Retete
>
Salată de ardei iute cu ceapă
Salată de ardei iute cu ceapă
De
Erika Chivu
,
Luni, 18 septembrie 2017, 13:27
Ingrediente
1 kg ardei iute
3 kg ceapa (se poate folosi și ceapa roșie amestecată cu ceapa albă)
600 ml oțet
400 g zahăr
400 ml apă
1 lingură sare
Mod De Preparare
O salată originală care arată bine şi e foarte gustoasă dacă o serveşti lângă o friptură zdravănă, în zilele friguroase de iarnă.
Prepară şi tu salată de ardei iute cu ceapă, în 2 pași și 3 mișcări!
Se pun ardeii şi ceapa într-un vas. Se adaugă oteţul, zahărul, apa şi sarea.
Ardeiul iute se spală și se taie rondele cu tot cu seminţe. Separat, ceapa se taie peştișori.
Amestecul se pune pe aragaz la foc mediu. Se lasă sa dea un clocot, apoi se dă la o parte.
Salata fierbinte se bagî în borcanele bine spălate în prealabil care se etanșează bine (ca la orice alt tip de conservă).
Evaluează
4.5
/ 5
-
6
voturi
Alte rețete
Plăcintă cu dovleac şi mere. Rețeta care îți va parfuma toată casa. Desert simplu, aromat și sănătos
Citește mai multe
Ciorbă ardelenească de fasole cu afumătură - rețeta tradițională ca la bunici. Gust autentic din Transilvania
Citește mai multe
Balmoș ciobănesc. Rețeta de balmoș ciobănesc - mâncarea ciobanilor transformată în delicatesă
Citește mai multe
Tocăniță de praz cu măsline. Rețeta tradițională oltenească reinterpretată
Citește mai multe
Sote de mazăre - garnitura clasică, reinterpretată. Rețeta simplă și gustoasă
Citește mai multe
Chiftele de dovlecei cu cartofi - rețeta simplă și gustoasă pentru orice ocazie. Secretul celor mai crocante chiftele de dovlecei cu cartofi
Citește mai multe
Cartofi zdrobiţi la cuptor - rețeta pentru garnitura perfectă, gata în câțiva pași simpli
Citește mai multe
Mâncare de linte roşie cu orez - rețeta rapidă, plină de proteine și arome
Citește mai multe
Supă cremă de fasole verde - rețeta delicioasă, sănătoasă și ușor de făcut
Citește mai multe
Chiftele de vinete - rețeta simplă și gustoasă, perfectă pentru vară
Citește mai multe
Papricaș de pui cu găluște - rețeta tradițională, cremoasă și plină de savoare
Citește mai multe
Fasole verde scăzută cu roșii și usturoi - rețeta simplă și gustoasă de vară
Citește mai multe
Mâncare de linte în stil indian - rețeta tradițională de dal, aromată și sănătoasă
Citește mai multe
Supă cremă de păstârnac - aromată și ușor de făcut acasă. Rețeta pas cu pas
Citește mai multe
Musaca de vinete grecească - rețeta clasică, cu gust autentic mediteraneean
Citește mai multe
Dovlecei umpluți cu carne tocata la cuptor - rețeta clasică, gustoasă și sățioasă
Citește mai multe
Dovlecei umpluți cu orez la cuptor - rețeta ușoară, de vară, cu care nu o să dai greș
Citește mai multe
Tocăniță de porc cu ceapă și sos de roșii. Rețeta simplă, clasică, irezistibilă
Citește mai multe
Tocăniță de pui cu ardei și roșii. O rețetă simplă, un rezultat fabulos
Citește mai multe
Musaca de vinete cu carne de pui. Rețeta pentru un deliciu mediteranean reinterpretat
Citește mai multe
conserve
conserve pentru toamna
salata
X
Facebook
Vezi şi
Mâncare de fasole boabe - rețeta tradițională reinterpretată. Simplă, hrănitoare și delicioasă
mai mult
Conopidă gratinată la cuptor cu brânză și smântână. Cea mai simplă rețetă
mai mult
Prăjitură cu struguri și aluat pufos. Rețeta perfectă pentru un desert simplu, aromat și elegant
mai mult
Dovleac copt cu miere și scorțișoară. Desertul rustic și elegant de toamnă. Rețeta simplă
mai mult
Dulceață de gutui cu nuci. Rețetă simplă și autentică. Deliciul copilăriei, pregătit ca odinioară
mai mult
Supă de porumb cu costiță afumată. Rețeta rustică. Gust autentic și reconfortant
mai mult
Cele mai populare rețete
Bors, ciorbe si supe
Ciorbă rădăuțeană - rețetă ușor de pregătit
Bors, ciorbe si supe
Ciorbă de perişoare - rețeta autentică
Creme
Cremă de zahăr ars
Deserturi
Tiramisu pas cu pas
Bors, ciorbe si supe
Ciorbă de burtă cu smântână
Pasta
Paste Carbonara
Deserturi
Cheesecake foarte simplu
Biscuiti
Salam de biscuiţi
Carte de bucate
Plăcintă cu mere - rețeta tradițională
Carte de bucate
Pancakes (clătite americane)
Bucatarie internationala
Papanaşi prăjiţi, cu dulceaţă şi smântână
Retete de Paste
Pască fără aluat după rețeta lui Teo Trandafir
Carte de bucate
Prajitura Alba ca Zapada
Aperitive
Pâine de casă
Carte de bucate
Cartofi la cuptor cu ierburi aromate
Carne si fripturi
Sarmale în foi de varză murată
Carte de bucate
Varză călită de post
Deserturi
Lava cake
Carte de bucate
Gogoşi pufoase
Miel
Drob de miel
Cele mai noi rețete culinare
Mâncare de fasole boabe - rețeta tradițională reinterpretată. Simplă, hrănitoare și delicioasă
mai mult
Conopidă gratinată la cuptor cu brânză și smântână. Cea mai simplă rețetă
mai mult
Prăjitură cu struguri și aluat pufos. Rețeta perfectă pentru un desert simplu, aromat și elegant
mai mult
Dovleac copt cu miere și scorțișoară. Desertul rustic și elegant de toamnă. Rețeta simplă
mai mult
Dulceață de gutui cu nuci. Rețetă simplă și autentică. Deliciul copilăriei, pregătit ca odinioară
mai mult
Supă de porumb cu costiță afumată. Rețeta rustică. Gust autentic și reconfortant
mai mult
Plăcintă cu dovleac şi mere. Rețeta care îți va parfuma toată casa. Desert simplu, aromat și sănătos
mai mult
Ciorbă ardelenească de fasole cu afumătură - rețeta tradițională ca la bunici. Gust autentic din Transilvania
mai mult
Balmoș ciobănesc. Rețeta de balmoș ciobănesc - mâncarea ciobanilor transformată în delicatesă
mai mult
Tocăniță de praz cu măsline. Rețeta tradițională oltenească reinterpretată
mai mult
Retete de colectie
Retete de Craciun
Salate
Paste si pizza
Carte de bucate
Aperitive
Bauturi si cocktailuri
Carne si fripturi
Sosuri
Peste
Deserturi
Tocanita
Conserve
Garnituri
Retete cu legume
Trucuri culinare
Ciorbe si supe
Bucataria italiana
Retete de post
Retete speciale
Retete de sarbatoare
Mucenici
Retete de Paste
Retete de Revelion
Retete romanesti
Retete traditionale
Retete din Ardeal
Retete din Bucovina
Retete din Dobrogea
Retete din Moldova
Retete din Banat
Retete din Oltenia
Retete din Muntenia
Bucatarie internationala
Bucataria spaniola
Bucataria greceasca
Bucataria chinezeasca
Bucataria japoneza
Bucataria mediteraneana
Bucataria orientala
Bucataria frantuzeasca
Bucataria indiana
Bucataria mexicana
Bucataria turceasca
Retetele Tale