1. Gălbenuşurile se bat în baie de abur cu zahărul şi zahărul vanilat până când se dizolvă zahărul şi se formează o cremă groasă.
2. Se ia vasul de pe foc şi se dă la rece aproximativ 30 de minute.
3. Între timp se amestecă cu mixerul smântâna cu crema de mascarpone şi se dă şi ea puţin la rece.
4. Zmeura se spală bine şi se pune pe o farfurie pentru a se zvânta de apă.
5. Se pun biscuiţii într-o pungă de plastic şi se sfarmă cu sucitorul.
6. Cafeaua se amestecă cu amaretto şi cu biscuiţii sfărâmaţi şi se lasă la rece.
7. Între timp se dă zmeura prin zahăr şi se amestecă cu crema de mascarpone.
8. Se ia de la rece crema făcută la baia de abur şi se toarnă câte puţin în patru forme rotunde. Peste compoziţia respectivă se toarnă zmeura amestecată cu crema de mascarpone.
9. Peste zmeură se toarnă amestecul de cafea cu amaretto şi biscuiţi. Iar la sfârşit se mai toarnă încă un rând de
amestec de zmeură cu cremă de mascarpone.
10. Formele se lasă la frigider aproximativ patru ore sau până a doua zi.
11. După ce se iau de la rece, se pudrează cu cacao şi scorţişoară.