Un desert cu piersici delicios şi foarte aromat. Reţeta e uşoară şi rapidă. Vezi cum se face!
1. Piersicile se spală, se curăță de coajă și se taie felii care se pun într-o formă rotundă, tapetată cu hârtie de copt.
2. Se pregătește pandișpanul pentru care se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă cu cele 5 linguri de zahăr, se adaugă gălbenușurile, unul câte unul, si apoi, amestecând ușor, se presară cele 5 linguri cu făină și un vârf de linguriță de scorțișoară. Se toarnă compoziția ușor în forma pregătită anterior.
3. Se dă prăjitura la cuptorul bine încins în prealabil și se lasă 30-35 de minute. Se oprește focul și se lasă prăjitura să se răcească în cuptor.
4. Se scoate tava din cuptor și se răstoarnă pe un platou. Se poate servi ca atare sau ornată cu frișcă.