Învaţă să prepari prăjituri delicioase cu ciocolată şi unt de arahide în tigaie.
Mod de preparare:
Încălzeşte cuptorul la foc mediu 180 grade.
Amestecă untul şi zahărul la viteză medie circa 2 minute. Adaugă ouă şi vanilie şi încorporează uşor.
Amestecă făina, pudra de cacao, praf de copt, amidon alimentar şi sare într-un castron separat şi apoi încorporează pudra obţinută cu amestecul umed.
Adaugă încet şi treptat untul de arahide, fără a mai folosi mixerul, ci cu o furculiţă, până obţii o pastă omogenă.
Unge o tigaie fără coadă (tigaie care se poate folosi la cuptor, cu coadă detaşabilă) cu unt şi preseaz aluatul în formă, astfel încât să nu atingă marginile tigăii.
Dă la cuptor 15-18 minute şi scoate pe un grătar la răcit.
Când prăjitura cu ciocolată şi unt de arahide s-a răcit, serveşte cu îngheţată şi topping de unt de arahide topit la microunde sau sos de ciocolată.