Învaţă să prepari un desert inedit şi, teoretic, imposibil. Vezi cum poţi să faci îngheţată prăjită şi să impresionezi pe toată lumea.
Mod de preparare:
Pune cupe de îngheţată scoase cu lingura pe o coală de hârtie de copt şi dă la congelator circa 2 ore, pentru mai multă fermitate.
Amestecă fulgii de porumb pisaţi cu nuca de cocos şi scorţişoara.
Tăvăleşte cupele de îngheţată prin amestecul de pane şi dă la congelator înca 30 de minute.
Amestecă într-un castron ou, laptele şi zahărul şi înmoaie foarte repede bilele de îngheţată pane prin amestec, apoi iar prin amestecul uscat.
Dă la congelator încă 2 ore.
Încinge ulei mult într-un vas adânc la temperatură foarte mare, foc maxim şi scufundă pentru circa 30 de secunde bilele de îngheţată în uleiul încins.
Serveşte imediat, alături de sos de ciocolată şi/sau frişcă.