1. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă. Când capătă consistenţă, se pune treptat zahărul. Se adaugă gălbenuşurile amestecate cu untul, mierea, făina şi praful de copt. Coca obţinută se frământă bine şi se lasă să crească. Se unge o formă, se tapetează cu făină şi apoi se toarnă aluatul. Se lasă la copt 50 de minute. Se lasă la răcit 5 minute şi apoi se scoate din formă. Se taie pe orizontală în patru bucăţi.
2. Smântâna se lasă la frigider 30 de minute înainte de folosire. Se răstoarnă într-un castron de mixer şi se bate la viteză mică. Când începe să crească, se adaugă treptat zahărul şi se dă mixerul la o viteză mai mare. Când se îngroaşă, se adaugă zahărul vanilat şi întăritorul de frişcă, apoi se lasă la rece. Separat, se amestecă la foc mic gemul de portocale cu mierea.
3. Se ia primul start de blat şi se unge cu fişcă. Peste a doua foaie se pune amestecul de gem şi miere. Peste următorul se pune frişcă şi apoi se acoperă cu ultimul strat de blat.
4. Se întinde omogen crema de ciocolată pe toată suprafaţa prăjiturii obţinute şi se decorează cu biscuiţii în formă de stea şi cireşele confiate.