Învaţă să prepari nişte pulpe de pui cu o glazură deosebită, crocantă şi aromată, din miere şi muştar franţuzesc. Vezi reţeta simplă cu care vei vrăji toţi invitaţii, mai ales dacă serveşti alături de orez sau legume.
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 180 de grade, foc mediu.
Amestecă într-un castron mic sosul de soia, fulgii de ardei iute, mierea, muştarul, uleiul de măsline şi sarea şi piperul şi freacă energic, până se emulsifică grăsimile.
Pune copanele de pui într-un vas de yena sau tavă de copt carne şi toarnă sosul de soia cu miere şi muştar deasupra. Poţi unge bine pulpele de pui cu sosul din tavă, ca să te asiguri că au un strat gros peste carne.
Dă la cuptor circa o oră, sau până ce carnea de pe ciocănelele de pui s-a copt bine.
Serveşte puiul cu glazură de muştar şi miere alături de o garnitură de orez fiert, legume trase la tigaie sau pe grătar.