Mod De Preparare
Cele mai populare mâncăruri sunt acelea care ne solicită cel mai puțin timpul, cele ieftine și cele pentru care folosim cât mai puține vase, nu? Ei bine, această rețetă le are pe toate 3. Și, pe deasupra, e extrem de simplă, de gustoasă, preferata celor mari și mici.
- Fierbe pastele (de care ai sau vrei să folosești) conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Călește 1-2 minute ceapa și usturoiul în cele 2 linguri de unt, într-un vas mare, care nu lipește. Adaugă făina, laptele și condimentele, amestecând continuu. Când s-a îngroșat, adaugă jumătate din cantitatea fiecărui brânzet în parte.
- Când au fiert pastele, scurge-le și adaugă-le peste sosul de brânză. Amestecă încet. Adaugă și fâșiile de pui, amestecă.
- Pune totul într-o tavă care nu lipește, presară deasupra restul de cașcaval și brânză, stropește cu untul topit și dă la cuptor.
Citeşte și: Cum să fierbi pastele corect. Cele mai bune trucuri din bucătăria italiană!
Alte rețete delicioase cu paste:
Macaroane cu sos cremos de brânză
Pui Pad Thai
Paste quatro formaggi
Foto: shutterstock