Mod De Preparare
Una dintre cele mai gustoase și mai ușoare supe creme pe care le vei mânca vreodată. Chiar dacă pare că prepararea are multe etape, nu e deloc așa. Fă-o, toți o vor adora!
- Topește untul la foc mic. Adaugă ceapa și soteaz-o 5 minute. Adaugă supa, mărește focul și lasă să dea în clocot. Dă de pe foc, adaugă cartofii (tăiați cum vrei tu) și lasă să stea acoperiți 20 de minute.
- Adaugă restul de ingrediente (zahăr brun, oțet, sare, piper, cimbru). amestecă. Adu la fierbere la foc mare. Redu focul la mediu, acoperă și lasă să se facă până când cartofii se înmoaie de tot (aproximativ 10 minute).
- Bate cu mixerul (sau cu ajutorul unui blender) combinația, până devine omogenă și cremoasă. Adu la loc pe foc și, dacă e prea consistentă, mai adaugă supă de legume sau de pui.
Servește cu crutoane, ceapă verde tocată și cu smântână deasupra.
Alte rețete delicioase de supă cremă:
Supă cremă cu broccoli și brânză Cheddar
Supă cremă de morcovi cu telina si cartofi
Foto: shutterstock