Mod De Preparare
Ce importantă e prezentarea pentru un aperitiv de la o masă festivă, nu? Ei bine, aici vă lăsăm rețeta unuia dintre cele mai aspectuoase, simple, ieftine și gustoase aperitive. Pe gustul tuturor românilor (și nu numai), combinația de roșii cu brânză capătă un aspect festiv sub această formă, atât de ușor de realizat de către oricine, chiar și de căter un începător într-ale bucătăriei.
- Crema de brânză poate fi de care vrei tu (Eu, de exemplu am răzuit telemea de vacă, am frecat-o cu untul). Combin-o cu castravetele tocat mărunt/dat pe răzătoare și stors de zeamă. Apoi adaugă peste condimentele și freacă (cu furculița sau un blender mic de mână)
- Fă o cruce în capătul fiecărei roșii (cel în care nu are moț), scoate puțin din miez, cât să ai loc să pui umplutura de brânză.
- Pune câte o linguriță din umplutură în fiecare roșie. În capătul opus, înfige câte o codiță de ceapă (doar partea verde), pe post de tulpină.
- SUGESTIE DE PREZENTARE: Aranjează lalelele pe o farfurie, în formă de buchet și leagă „buchetul” format cu codița extra de ceapă.
Alte rețete de aperitive delicioase:
Sandwich Reuben
Clătite pufoase cu șuncă și cașcaval afumat
Croissante cu mozzarella si usturoi
Foto: shutterstock