Mod De Preparare
Nutella de casă – mai bună decât cea din comerț!
Da, crema de ciocolată care a declanșat dependență în rândul a milioane de oameni se poate face cu ușurință. Și din numai 6 ingrediente! Chit că o mănânci în clătite, că o pui cremă în torturi și prăjituri… Sau că pur și simplu te trezești în miez de noapte că deschizi borcanul și te înfrupți cu nesaț cu o lingură plină de Nutella.. E clar, o adori! Acum învață să o faci și acasă! Ieși mult, mult mai ieftin decât dacă o cumperi de la magazin gata făcută și, pe deasupra, știi cu siguranță că nu conține conservanți!
Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.
- Întinde alunele pe o tavă și dă-le la copt 15 minute.
- Când le scoți, lasă-le să se răcească până ajung la temperatura care-ți permite să le atingi fără să te arzi. Curăță coaja de pe ele frecându-le între palme.
- Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie și mixează-le bine până obții o pastă cremoasă și omogenă.
Rețete delicioase la care poți folosi crema de Nutella:
Prăjitură împletită cu Nutella
Cheescake Nutella de la Nigella
Negrese cu Nutella din trei ingrediente
Vezi și alte rețete de prăji la care vrei să folosești Nutella, sunt absolut delicioase!