Mod De Preparare
Aceste fursecuri cu ciocolată, fără zahăr, unt sau făină sunt delicioase. Ai nevoie doar de 3 ingrediente!
Cum se fac fursecurile de ciocolata fără zahăr, făină și unt
- Ciocolata se topește la bain marie.
- Se sparg ouăle într-un castron și se bat ușor. Se toarnă ciocolata topită. Se omogenizează și se adaugă și fulgii de cocos. În acest moment se pot adauga nuci sau alune. Cine nu preferă cocosul îl poate înlocui cu migdale măcinate sau făină de migdale.
- Cuptorul se preîncălzește la 180 de grade (căldură de sus și fără ventilator).
- Cu ajutorul unei liguri se ia o bucată de aluat și i se dă formă rotundă cu ajutorul mâinilor. Fursecurile de ciocolată se așază pe o foaie de copt într-o tavă de aragaz. Dacă aluatul devine prea lipicios, se mai poate adăuga cocos.
- Fursecurile de ciocolată fără zahăr, făină și unt se coc la 180 de grade, timp de 5 – 7 minute (căldură sus și jos, fără ventilator).
- După coacere se lasă la răcit. Mare atenție, sunt extrem de fragede!