Mousse de căpșune: un desert minunat și fin, care poate fi servit fie simplu, fie încorporat în torturi cu arome de vară. Descoperă cum să îl prepari!
Mousse-ul este un desert cu consistență moale, care încorporează mult aer în compoziție, care îi dă o textură ușoară. Cele mai celebre arome folosite la mousse sunt ciocolata, vanilia, cafeaua, caramelul și fructele.
Acum că este vară, căpșunele sunt unul dintre cele mai la îndemână fructe pe care le putem folosi în rețetele de desert. Fie că le cumpărăm de la supermarket sau le culegem din grădină, cert este că ele constituie o adiție pe cât de delicioasă, pe atât de sănătoasă în ceea ce pregătim în bucătărie.
Un mod inedit de a folosi căpșunele în deserturi este într-un mousse de căpșune. Fin, dulce-acrișor, acest mousse cucerește până și pe cei mai mofturoși meseni.
Foto: 123rf.com