Mod De Preparare
Rețeta de roșii umplute cu ton și mozarella este cina perfectă pentru cei ce respectă dictonul „mănânca la micul dejun ca un rege, la prânz ca un prinț și seara ca un cerșetor”. Acest tip de mâncare este sănătos, ușor și rapid de preparat.
Cum se prepară roșiile umplute cu ton și mozarella
- Se scurge tonul din conservă.
- Se amestecă tonul cu oul, porumbul fiert și o parte din mozarella rasă.
- Se adaugă sare, piper și pătrunjel tocat.
- Se taie un capac superior fiecărei roșii. Cu ajutorul unei lingurițe se golește interiorul roșiilor. Pulpa de roșii se toacă și se dă deoparte.
- Se umplu roșiile cu amestecul obținut anterior.
- Se încinge puțin ulei într-o tigaie adâncă. Se adaugă pulpa de roșii tocată.
- Se adaugă cu grijă roșiile umplute cu ton și mozarella. Se presară cu mozarella rasă rămasă. Se acoperă cu capac și se lasă să se gătească 13-15 minute.