1. Într-o cratiţă, se pun la fiert, pentru glazură, pe baie de aburi, nuca măcinată, cacaua, coaja de lămâie, vanilia, zahărul şi laptele călduţ. Se amestecă şi, când compoziţia s-a legat, se dă deoparte şi se lasă să se răcească.
2. Se separă ouăle. Albuşurile se pun într-un bol şi se bat spumă, se adaugă zahărul în ploaie şi se bate în continuare, până se topeşte complet. Se adaugă un praf de sare, un praf de vanilie, 3 gălbenuşuri şi, la final, făina cernută, amestecându-se uşor.
3. Se tapetează o tavă cu hârtie specială pentru copt şi se toarnă compoziţia albă, apoi crema de nucă. Se întinde uniform cu o spatulă şi se bagă în cuptor, cam 40 de minute, la foc potrivit.
4. Se scoate din cuptor şi se lasă la temperatura camerei. După ce s-a răcit, se pudrează cu nucă măcinată şi se ornează cu ciocolată rasă.