Ardei umpluţi

Ardei umpluţi

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 ardei graşi
  • 200 g carne tocată de vită
  • 100 g orez
  • 3 morcovi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 3 roşii

Mod De Preparare

1. Se spală bine ardeii, se decapează şi se curăţă de seminţe.

2. Separat, se fierbe puţin orezul. Se amestecă apoi cu carnea tocată cu morcovii spălaţi bine şi daţi prin răzătoare, cu sarea şi cu piperul.

3. Ardeii se umplu cu compoziţia de carne tocată şi se aşază într-un vas de yena. Se toarnă peste ei puţin ulei de măsline şi se acoperă fiecare ardei cu cu căpăcelul tăiat.

4. Se taie roşiile bucăţi şi se pun de jur împrejurul ardeilor umpluţi.

5. Se dau la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.

6. Se ornează cu frunze de pătrunjel şi se servesc calzi.

Evaluează