1. Cotletul se spală, se crestează din loc în loc şi se rumeneşte în tigaie cu puţin unt. Se pune în cuptorul preîncălzit şi se coace o jumătate de oră, adăugând puţină apă, dacă e nevoie.
2. Se freacă trei linguri de unt cu pesmet, muştar şi usturoi tocat mărunt, până se obţine o pastă omogenă. Se sărează după gust. Se scoate carnea din cuptor când este bine făcută şi se îmbracă în pasta de muştar. Se bagă iar în cuptor câteva minute, să se rumenească.
3. Roşiile se spală, se îndepărtează codiţele, se decupează capacul şi se scoate miezul cu o linguriţă. Mozzarella, miezul de la roşii şi cimbrul se toacă mărunt şi se amestecă bine cu smântână. Se umplu roşiile cu acest amestec şi se coc timp de 15 minute în cuptor. Se ornează cu crenguţe de cimbru.
4. Mazărea verde se spală, cartofii şi morcovii se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Legumele se fierb în apă sărată timp de 12 minute. Se scurg de apă şi se călesc în unt câteva minute. Se adaugă sare şi piper după gust.