1. Se curăţă ciupercile, se spală, se toacă mărunt şi se călesc în ulei împreună cu ceapa şi prazul tăiate. După ce s-au înăbuşit şi au scăzut, se adaugă sare, piper, verdeaţa tocată mărunt şi pesmet ca să se lege.
2. Separat, se încinge cuptorul la 200˚C, se întinde foaia de aluat pe planşetă şi se lasă să se dezgheţe. După ce s-a înmuiat, se întinde, se taie bucăţi sub fomă de pătrat şi se umplu cu compoziţia de ciuperci.
3. Se formează pacheţelele, se ung cu puţină apă şi se bagă în cuptorul încins. Între timp se pregătesc creveţii, se spală, se opăresc, se scurg bine şi se călesc în puţină margarină şi se condimentează cu sare după gust.
4. După ce s-au copt pacheţelele cu ciuperci, se servesc pe platou, ornate cu frunze de salată împreună cu garnitură de creveţi.