1. Se separă ouăle. Peste gălbenuşuri se presară un praf de sare, iar albuşurile se bat spumă. Peste albuşuri se toarnă zahărul şi zahărul vanilat, se bat bine, apoi se adaugă gălbenşurile şi la sfârşit făina cernută. Se amestecă uşor să nu se formeze cocoloaşe.
2. Se încălzeşte cuptorul şi se tapetează tăvile de aragaz cu hârtie pentru copt. Se toarnă compoziţia în tăvi, se întinde uniform şi se coace aproximativ 15 minute pe o parte şi 15 minute pe cealaltă parte. După ce s-au copt, se scot din cuptor, se lasă să se răcească şi se taie fâşii.
3. Într-o cratiţă se pun gălbenuşurile, zahărul, esenţa de vanilie, cacaua, cafeaua solubilă, laptele, o linguriţă de făină, coaja de lămâie şi se amestecă uşor. Se lasă să fiarbă la baie de aburi, până se îngroaşă. Se dă deoparte.
4. După ce s-a răcit, se amestecă, puţin câte puţin, cu margarina, până se obţine o cremă spumoasă. Crema se întinde pe fiecare foaie, în straturi egale, şi pe deasupra se îmbracă în crema de ciocolată. Se ornează cu crema rămasă şi se dă la rece.