1. Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă. După ce au fiert, se curăţă şi se taie felii nu foarte subţiri. Separat, se fierb morcovii, apoi se taie rondele.
2. Într-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de măsline. Când s-a încins uleiul, se adaugă feliile de cartofi. Se lasă la prăjit până capătă o nuanţă aurie, se sărează şi se piperează, apoi se adaugă ceapa tocată fin şi rondelele de morcov. Se călesc împreună, la foc mic, cam 10 minute.
3. Spanacul se pune la scurs. Ouăle se bat ca pentru omletă şi în acest amestec se adaugă caşcavalul ras. Se adaugă sare şi piper după gust.
4. Într-o tavă cu pereţii mai înalţi se întinde uleiul rămas. Apoi, se amestecă spanacul cu cartofii, morcovii şi ceapa călite şi răcite şi cu ouăle bătute cu caşcaval. Se toarnă totul în tavă. Se presară deasupra nucşoară rasă.
5. Se bagă tava în cuptorul încins şi se lasă cam 10 minute. Se serveşte rece, tăiată cuburi.