1. Se cerne făina într-un vas, se face loc la mijloc şi se pune untul moale. Se frământă uşor şi după ce untul cuprinde toată făina se adaugă, încetul cu încetul, laptele, în care s-a înmuiat drojdia, zahărul şi sarea.
2. Se frământă bine şi, când aluatul nu se mai lipeşte de vas, se dă la rece, lăsându-l să crească încet, cam o oră.
3. Umplutura se prepară din brânza pasată, ou, sare, smântână, făină, zahăr şi stafide. Se adaugă arome după gust. Se amestecă bine ingredientele, până se obţine o pastă omogenă.
4. După ce coca a crescut, se întinde o foaie şi se taie pătrate, care se umplu cu cremă. Acestea se împăturesc, se ung cu ou bătut şi se aşază în tava de copt, unsă şi tapetată în prealabil.
5. Se coc la foc potrivit, până capătă o nuanţă aurie. Se servesc calde sau reci, pudrate cu zahăr şi decorate cu frişcă.